Wij gebruiken cookies om de website naar behoren te laten werken en te analyseren. Lees meer over ons Cookie en Privacybeleid.

Een woning verhuren

Uw woning snel en juist verhuurd aan een berouwbare huurder.

verhuurders

Wij vinden de meest geschikte huurder voor uw vastgoed.

Indien u, omdat u tijdelijk naar het buitenland verhuist, van plan bent om uw woning te gaan verhuren, maar u nog niet helemaal geïnformeerd bent over de aspecten die hierbij een rol spelen, kunt u bij Jeco Real Estate een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. 

Wij komen graag bij u langs om de woning te bekijken en bespreken de aspecten met u die spelen bij het verhuren van een woning. Ook de juridische en financiële consequenties komen aan de orde zodat u aan het eind van het gesprek zelf kunt beoordelen of u de woning via ons te huur wilt aanbieden.

Ook als het gaat om zowel financieel, commercieel, als technisch beheer van onroerend goed bent u bij Jeco Real Estate aan het juiste adres.

Meer informatie over beheer

Uw woning presenteren

Middels onze druk bezochte website en onze goede relatie met HR-afdelingen van grote internationale bedrijven en collega-makelaars zorgen wij ervoor dat uw woning onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste klanten. Dit zijn o.a. expats of (directie)medewerkers die werkzaam zijn bij internationale bedrijven en voor een bepaalde tijd in Nederland verblijven en derhalve behoefte hebben aan woonruimte.

Middels een 2-wekelijkse mailing informeren wij onze relaties (HR afdelingen van grote internationale bedrijven in Rotterdam en omstreken) en collega-makelaars over ons huidige aanbod.

Nazorg

Uw woning wordt tevens opgenomen in "homefinding tours" voor onze eigen klanten. Bovendien bezichtigen we uw woning met klanten van andere gevestigde partijen en met individuele woningzoekenden die ons benaderen.

Ten tijde van de incheck stellen wij een inspectierapport op en wordt een eventuele inventarislijst gecheckt. In overleg zorgen wij voor het overzetten van de gebruikerslasten (elektriciteit, gas, water etc.). Bij vertrek van de huurder wordt dit uiteraard opnieuw gedaan.

Door onze goede service en kennis van de markt kunnen wij er voor zorgen dat uw woning zo goed en snel mogelijk wordt verhuurd.

Wilt u uw woning verhuren?

Jeco Real Estate helpt u bij het verhuren van uw woning.

Voor vragen kunt u bellen met +31 10 30 41 000


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Rotterdam