Wij gebruiken cookies om de website naar behoren te laten werken en te analyseren. Lees meer over ons Cookie en Privacybeleid.

Woning huren

Betrouwbaar en onbezorgd huren

huurders

Informatie voor huurders

Bent u op zoek naar ruimte voor uzelf of voor uw werknemers? Jeco Real Estate helpt u om alle zaken op een rijtje te zetten. Ook indien u binnen het eigen aanbod van Jeco Real Estate geen of te weinig geschikte woningen vindt, bieden we graag uitkomst.

Bij Jeco Real Estate profiteert u van ons uitgebreide netwerk met alle andere bemiddelaars, makelaars en agenten met huuraanbod in Rotterdam en omstreken.

Na de juiste woning gevonden te hebben zullen wij, namens u, de onderhandelingen starten met als uitkomst een solide huurovereenkomst. Om te beginnen ontvangt u een intentieverklaring. Hierin worden de kernpunten van de overeenkomst opgenomen.

Meer informatie over huurcondities

Zoekopdracht

Het plaatsen van een zoekopdracht bij ons kantoor behoort eveneens tot de mogelijkheden. Jeco Real Estate heeft toegang tot de diverse databases en kan snel en efficiënt een selectie maken uit uw gespecificeerde criteria. Samen met u selecteren wij accommodaties die aan al uw eisen en verwachtingen voldoen.

Meer informatie over home search

De huurovereenkomst

Na de juiste woning gevonden te hebben zullen wij, namens u, de onderhandelingen starten met als uitkomst een solide huurovereenkomst. Na ontvangst van de eerste huur en borg zullen wij u behulpzaam zijn bij de incheck. Hierbij maken wij een inspectierapport op en zullen wij een eventueel aanwezige inventarislijst controleren. Wanneer gewenst zorgen wij voor het overzetten van de gebruikerslasten. Vanzelfsprekend kunt u ook op onze dienstverlening rekenen bij de uitcheck.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Rotterdam