Wij gebruiken cookies om de website naar behoren te laten werken en te analyseren. Lees meer over ons Cookie en Privacybeleid.

BELEGGINGEN

visual

Vastgoed als belegging

Het kopen van vastgoed voor verhuur is een interessante belegging. In deze tijd waarin het niet meer loont om geld op de bank te hebben staan en beleggen op de beurs altijd risicovol is, kan uw geld beter geïnvesteerd worden. Investeren in particulier vastgoed kan al een rendement behalen dat in de buurt komt van het rendement dat met een belegging in aandelen behaald wordt, terwijl u minder risico's loop.

Naast het feit dat u verzekerd bent van huurinkomsten kan de woning naderhand
vaak met meerwaarde worden verkocht. Belangrijk hierbij is wel dat u investeert in het juiste object en de juiste huurder vindt.

Wij ondersteunen u bij de aankoop, de gestoffeerde en/of gemeubileerde verhuur en het beheer van uw onroerend goed. We adviseren u over de meest geschikte locaties, de panden en de inrichting. Zowel het commerciële, het administratieve als het technisch aspect nemen wij u uit handen.

Wij vinden de juiste huurder, minimaliseren de leegstand en beheren uw huis tot in detail. Jeco Real Estate voert de inspecties, onderhoudswerkzaamheden en eindopleveringen uit.

Zo heeft u er geen omkijken naar en weet u zeker dat alles goed geregeld is!

Kopen of verkopen van naar een beleggingspand?

Bent u geïnteresseerd in het kopen of verkopen van een beleggingspand? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie!


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Rotterdam