Wij gebruiken cookies om de website naar behoren te laten werken en te analyseren. Lees meer over ons Cookie en Privacybeleid.

CORONAVIRUS, welke maatregelingen treft Jeco Real Estate

visual

CORONAVIRUS, welke maatregelingen treft Jeco Real Estate

Vanwege het Coronavirus nemen wij als makelaarskantoor – waarbinnen wij dagelijks te maken hebben met veel fysieke contacten – uiteraard onze verantwoordelijkheden omwille van uw en onze eigen gezondheid. Wij zijn ons ervan bewust dat de huidige opgelegde maatregelen en richtlijnen van het RIVM alleen kans van slagen heeft het virus beheersbaar te krijgen wanneer wij ons allen aan de afspraken houden.

Voor dit moment willen wij al onze medemensen veel sterkte en vooral veel gezondheid toewensen. Met inachtneming van de maatregelen hopen wij u een veilig en vooral een gezond thuis te kunnen blijven bieden. Want uw en onze eigen gezondheid heeft onze allerhoogste prioriteit. Wij houden de richtlijnen en adviezen van het RIVM nauwlettend in de gaten en volgen deze op.

Welke maatregelen treft Jeco Real Estate

Intern hebben wij de nodige hygiëne maatregelen genomen zoals geen handen schudden, gepaste afstand en regelmatig handen wassen. Wij wassen onze handen in de auto met desinfecterende gel na elke afspraak en op kantoor wassen we onze handen meerdere malen met water en desinfecterende zeep. We vragen u daarin zelf ook zorgvuldig te zijn.

Bezichtigingen

Bezichtigingen gaan in overleg met de betreffende opdrachtgever door onder strikte voorzorgsmaatregelen. Vertoont u symptomen zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest of heeft u verhoging of koorts? Onze makelaars dragen een mondkapje, en wij verzoeken u dringend deze ook te dragen. Neem dan contact op voor het maken van een nieuwe afspraak. 

Constateren of vermoeden we bij een afspraak dat u last hebt van klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of grieperigheid, dan zullen wij de afspraak direct beëindigen en maken dan graag een nieuwe afspraak.

Het zou fijn zijn als u in de woning zo min mogelijk zou willen aanraken. Dat is wel zo prettig voor de bewoners. 

Met klem willen wij vragen u uw gezelschap zo klein mogelijk te houden. U mag met maximaal 2 personen de woningen komen bezichtigen + eventueel uw aankoopmakelaar.

Wat voor effect heeft dit op onze afspraak met u

Als u uw woning wilt verhuren/verkopen komen we, met inachtneming van alle maatregelen, nog wel bij u thuis. 

Oplevering van uw nieuwe woning

Wij proberen de afspraken zo kort en bondig mogelijk te houden en veel afstand te houden. Uitgebreide vragen over de overeenkomst zijn altijd goed, maar beantwoorden we in deze situatie alleen telefonisch voorafgaand aan de afspraak. Wilt u daar rekening mee houden?

We hopen elkaar op deze wijze gezond te houden! Heeft u vragen? Bel of mail ons dan gerust. Wij blijven voor u klaar staan!

U kunt onze service en inzet blijven verwachten, zij het hier en daar op een wat andere manier dan u van ons gewend bent.

Heb je vragen, neem gerust contact op met Jeco Real Estate via 010-30 41 000 of info@jecorealestate.nl.

Rotterdam